Simply Me.

 

een groeitraject van 8 sessies voor 6 moedige dames.

 

Het Simply Me traject werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die opnieuw dichter bij de kern willen komen van wie ze werkelijk zijn.

Simply Me. In een notendop.

 

7 jaar ervaring met vrouwen met stress en meer dan 15 jaar ervaring in intens persoonlijk ontwikkelingswerk en professionele opleidingen, hebben geleid tot het ontstaan van een gloednieuw groeitraject: Simply Me.

 

Je kan het Simply Me traject het best omschrijvens als:

 

Tijd nemen voor jezelf. 

Door middel van nieuwe inzichten, tools en lichaamsoefeningen zal je ontdekken wat je wil, wie je bent en hoe je een gezonde houding ontwikkelt tegenover jezelf en je omgeving. 

 

Je energie terugwinnen.

Je zal leren hoe je beter kan omgaan met je energie en hoe je minder leert te leven vanuit een stressreactie.

 

Inzicht en ervaringen opdoen in een warm en veilig kader. 

Het belooft niet alleen een verdiepende, maar ook een aangename, ervaringsgerichte workshopreeks te worden.

 

 

Om de kwaliteit van de reeks hoog te houden is er ruimte voor 6 dames. Het Simply Me traject start voor deze eerste keer in maart 2018..

 

 

___________

 

 

BEELD + quote:

 

Een aanrader voor vrouwen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en zelfliefde.

 

 

 

___________

 

 

Sessie 1 : stress.

 

De eerste sessie van het Simply Traject kadert rond het hoofdthema van de workshopreeks : stress. Wat is stress, hoe ontstaat het, en hoe ga je ermee om? 

 

Op het einde van deze sessie weet je wat bij jou stress veroorzaakt. Je zal leren hoe de kracht van je gedachten spanningen teweeg brengt in je lichaam en hoe je onderscheid kan maken tussen stress die je doet krimpen en stress die je doet groeien.

 

___________

 

 

Sessie 2 : gedachten.

 

Soms gaan we met een ongezonde manier om met onze eigen gedachten. We laten het toe dat ze ons saboteren of reageren er op een verkeerde manier op. Met onnodig veel stress als gevolg.

 

In deze 3 uur durende sessie ga je aan de slag met je innerlijke criticus. Je zal leren hoe je jezelf opnieuw in beweging kan brengen, wanneer je gedachten je een stok in de wielen probeert te stoppen.

 

___________

 

 

Sessie 3 : energie.

 

Ja zeggen, wanneer je nee wil zeggen. Nee zeggen, wanneer je liever ja wil zeggen. Om dan tot de conclusie te komen dat je energie op is en er nooit tijd genoeg is om te doen wat jij écht wilt.

 

In deze workshop leer je actief te begrenzen, zodat er minder energie vloeit naar wat je niet wilt, zodat je meer energie over hebt, om te doen wat jou energie geeft.

 

___________

 

 

Sessie 4 : zelfliefde.

 

Zelfliefde versterkt de verbinding met jezelf, je omgeving en vormt de basis van alle vormen van liefde. Onszelf en anderen kunnen vergeven is een essentieel onderdeel van zelfliefde, maar is niet altijd goed ontwikkeld in onszelf.

 

In deze sessie - in het bijzonder - leer je mild te zijn met jezelf en bewust te worden van je oordelend vermogen. Een workshop met zowel mindfulness- als mediatieoefeningen.

 

___________

 

 

Sessie 5 : perfectionisme.

 

“Het is niet goed genoeg.” Het beeld dat we voor ogen hebben voor onszelf, ons werk en onze relaties lijkt soms nooit te voldoen aan onze eigen hoge standaard. In de strijd om het perfecte plaatje waar te maken, eindigen we vaak uitgeput en teleurgesteld achter.

 

Aan de basis van perfectionisme, ook een bron van stress, ligt vaak een gebrek aan zelfacceptatie en zelfliefde. Tijdens deze sessie deel ik mijn visie op perfectionisme en leer ik je hoe je jezelf loswrikt uit deze energievalkuil.

 

___________

 

 

Sessie 6 : leren relaxeren.

 

Stress bouwt spanningen op in je lichaam, die niet vanzelf verdwijnen. Door actief te werken met je lichaam, ontdek je waar spanningen zich hebben opgehoopt en hoe je ze opnieuw kan loslaten.

 

Relaxatie bestaat in vele vormen. Tijdens deze workshop ga je op zoek naar die vorm van relaxatie die helemaal bij jou past. Een heel ervaringsgerichte sessie. Nadien voel je je gegarandeerd lichter en vrijer in je vel.

 

___________

 

 

Sessie 7 : zelfvertrouwen.

 

Je bent groter, vrijer en sterker dan je soms denkt te zijn. Af en toe moet je jezelf hieraan herinneren om je zelfvertrouwen te behouden en te ontwikkelen.

 

Tijdens deze sessie krijg je de tijd en ruimte om te onderzoeken waarin jij uitblinkt en hoe je door middel van affirmaties jezelf dagdagelijks kan herinneren aan jouw unieke krachten. Een toolkit die je helpt om je zelfvertrouwen op peil te houden.

 

___________

 

 

Sessie 8 : emoties.

 

Emoties stromen door je lichaam, zoals een golvende oceaan. Ze kunnen je uit balans brengen en doen je misschien zelfs geloven dat een emotioneel stabiel leven niet haalbaar is. Niets is minder waar. Emoties vertellen ons wat er echt in ons omgaat. In deze workshop leer je echt te luisteren naar jezelf.

 

Deze laatste sessie van de Simply Me reeks is een heel bijzondere en vooral verdiepende sessie die veel vrouwen raakt, omdat het hen dichter brengt bij hun emoties, zichzelf en hun omgeving.

 

 

 

___________

 

 

 

Workshop beeld : 

warmte, vertrouwelijkheid, groepssfeer, kracht, plezier.

 

 

___________

 

 

In groep

 

Een Simply Me sessie duurt 3 uren en gaat in Wu Wei te Kortrijk.

Tijdstip: elke woensdag van 19u tot 21u, vanaf 1 maart 2018.

 

Je betaalt 315 EUR voor het volledige traject.

Werkmateriaal, syllabus, werkboekje, meditaties (mp3), water en gezonde versnaperingen inbegrepen.

 

Opgelet, om het maximale effect te bekomen van de workshopreeks, kan je geen individuele sessies bijwonen. Na een korte kennismaking (via email of telefoon) beslis ik of je in aanmerking komt om deel te nemen aan het groepstraject.

 

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

 

 

 

 
 

Praktisch

Afhankelijk van jouw eetproblematiek kan het aantal sessies variëren.
Een coachingtraject ‘eetbuien’ neemt gemiddeld een 6-tal sessies van 1 uur in beslag.

 

Kostprijs: 50 euro per sessie.                                                           

 

Lesly Vancoillie, uw coach bij eetbuien.

Als erkend relaxatie en stresscoach is het mijn missie om je terug te brengen naar de kern van wie je bent, zodat je met een vrijer, ontspannend gevoel door het leven kan.

 

Lesly Vancoillie     Kortrijksestraat 57 b21     8520 Kuurne     info@lesstress.be