Mijn visie.

" Je kunt zoveel meer dan je denkt "

Hallo

Ik ben Lesly, 40 jaar en als erkend stresscoach en ervaringsdeskundige streef ik naar een gebalanceerd leven voor mezelf. Gezonde voeding, persoonlijke ontwikkeling,  positief denken en meditatie zijn dan ook sleutelwoorden die mijn levensstijl typeren.

Zelfzorg en bewust in het leven staan zijn belangrijke waarden in mijn leven, want alleen zo kan ik anderen helpen. Met Lesstress is het dan ook mijn doel om anderen meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en innerlijke rust te laten ervaren.

Ook naast mijn rol als coach, kies ik bewust voor een relaxte versie van mezelf. Ik geloof dat we, door ontspannen te zijn, het innerlijk geluk creëren waar we naar verlangen! Leven we vanuit stress, dan branden we op!

Mijn motto is daarom niet voor niets : Relaxation leads to creation.

Mijn leven is echter niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Na een lange weg, waarin ik meerdere burn-outs had, verlangde ik ernaar om opnieuw meer energie, zelfliefde en zelfvertrouwen te voelen. 

Na  veel persoonlijk ontwikkelingswerk en tal van opleidingen voelde ik mijn energie toenemen. Daarnaast heb ik ook aan den lijve mogen ervaren hoe mijn zelfvertrouwen en levensvreugde toenam bij elke stap die ik zette op de dansvloer, bij elk moment van relaxatie, door te leren luisteren naar mijn lichaam en door telkens opnieuw te kiezen voor milde, positieve gedachten. Want wat je vandaag denkt, kan je morgen manifesteren.

Ik geloof dat we allemaal op weg zijn naar een steeds bewuster wordende versie van onszelf, dat alles energie is en dat ons denken de kwaliteit van ons leven bepaald. Innerlijke rust ervaren en je dromen waarmaken is niet enkel voor de ‘lucky ones’. Het is voor iedereen toegankelijk als je er bewust voor kiest en bereid bent te investeren in jezelf!

Als coach hou ik ervan om mensen aan te zetten te geloven in zichzelf en te motiveren om te gaan voor een leven die bij hen past. Anderen inspireren om meer van zichzelf te houden geeft me energie en laat het vuur in mezelf branden.  Als ik zie hoe mensen terug stralen als ze de deur buiten gaan, dan geeft me dit een enorme voldoening.  Want iedereen heeft het recht om zijn kwaliteiten aan te boren en verdient het om innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen te ervaren.

Wat ik over vele jaren heb geleerd geef ik graag!

Heb je het gevoel dat ik iets voor jou kan betekenen?

Dan ben je van harte welkom!

Liefs

Lesly

Lesly Vancoillie     Kortrijksestraat 57 b21     8520 Kuurne     info@lesstress.be