• Lesly Vancoillie

Als ik elke dag ...Een aantal jaren geleden doorging ik een proces rond mijn perfectionisme. Vanuit dit proces schreef ik onderstaande tekstje. Af en toe herinner ik mezelf en de mensen rondom mij aan deze woorden. We mogen pijn en zwakte voelen. Want in het accepteren van onze duisternis, daar ligt het grootste geschenk van zelfliefde!

Als ik elke dag zou doen wat ik MOET doen, Als ik NOOIT zou toegeven aan mijn pijn, gemis en gebreken, En ALTIJD krachtiger kon zijn dan al mijn zwakheden…


Als ik precies wist hoe mijn gedachten te beheersen

En sterk genoeg was om alles te (ver)dragen


Als ik erin zou slagen telkens opnieuw mijn perfecte zelf te creëren En al mijn wensen en dromen kon realiseren…


ALS ik altijd en overal liefde kon ZIEN en ZIJN, En NOOIT zou toegeven aan de duisteren krachten in mezelf…


Dan ben ik een gevangene van de tegenstellingen in mijn leven En verwerp ik de duisternis, maar ook het licht in mezelf En leef ik in de perfecte illusie van mijn volmaakte zelf…


liefs

Lesly

0 keer bekeken